Nieuwe Website!

Nieuwe Website!

Spannend allemaal. Wij zijn bezig met het aanmaken van een hele nieuwe website. Hopelijk beschikbaar tegen 1 april en dit is geen aprilvis ;).

Maart ONLINE

Maart ONLINE

Sedert 1 jaar geeft Yoga Nirmla ook lessen online met 100% tevreden klanten! Meld je aan per mail om in te schrijven of voor meer info contacteer ons! Lessen voor jong en oud :), rustig of dynamisch.

GO ONLINE!

GO ONLINE!

Wil je liever van thuis uit oefenen? Yoga Nirmla biedt je deze mogelijkheid aan een heel voordelige prijs, en dit de hele winter door. Neem contact op voor meer info.

Najaarsfolder

Najaarsfolder

We hebben jullie heel wat goed nieuws te melden! Niet alleen kan je binnenkort bij Yoga Nirmla terecht voor een pak extra lessen Critical Alignment Yoga, ook osteopathie en massage zijn volop in ons aanbod aanwezig. Lees er alles over in de nieuwste folder

Online lessen JULI

Online lessen JULI

Neem contact op als je graag de online lessen ook volgt in JULI. Voordelen: Volg de lessen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.Kwaliteit verzekerd.Prijsvoordeel.

Zomerfolder!

Zomerfolder!

Wij zijn heel blij jullie toch een zomerfolder te kunnen aanbieden! Klik op "Download" om de zomerfolder 2020 te lezenDownload